Våren er her

Hei,

vi har lagt 2015 bak oss, og det er tid for en liten oppsummering. Kanskje det største klubben har besluttet er å arrangere en greyhoundkongress, ikke bare en liten lokal en, men den aller første verdenskongressen for rasen – se PM! I løpet av 2016 skal alt være planlagt og under kontroll. Det er invitert interessante foredragsholdere, og greyhoundoppdrettere/eiere fra Australia i sør, via USA/Canada i vest, og «hele» Europa har allerede meldt sin ankomst! Vi har i den forbindelse opprettet en FB-side under navnet GWC – Greyhound World Congress. Vi har fornyet og oppdatert klubbens hjemmeside, og klubbens FB-side brukes og fungerer utmerket. Fullstendig status fra styret kommer med innkallingen til generalforsamlingen i Årsrapporten for 2015!

I 2015 var vi 73 medlemmer i NGK. Vi har fått en ny generasjon med i klubben, men fremdeles er det i hovedsak seniorene som innehar vervene, så jeg spør; Mye har forandret seg de siste 10 årene. Fritiden brukes annerledes. Vi reiser mer, har ovale helger, reiser på ferier midt i året, i tillegg til sommerferie, både mor og far jobber 100%, og vi har mange flere kommunikasjonskanaler enn før. Dette krever kanskje at klubben må justere seg for å være en moderne organisasjon som korresponderer med nåtida. Men hvordan?

I 2015 klarte vi nok en gang å gjennomføre et vellykket «Hadeland» i utmerket samarbeid med Myndeklubben – se rapport! Det ble et pent overskudd til klubbkassen, og det er dette arrangementet som gjør at NGK faktisk har penger på bok! Men…fremdeles gjelder oppfordringen; Still opp i pinsen’16 – se PM! Ikke tenk bare utstilling, tenk at vi skal ha en hyggelig helg i fellesskap om felles interesse!

Gratulasjoner går til alle som har fartet land og strand rundt i året som har gått, til Året’s Greyhound’15, og til flotte ambassadører av «hjemmelagde» norskeide greyhounds som har vunnet priser og titler i utlandet! Jeg må spesielt nevne Azravi’s Double Joy som ble BIM og Verdensvinner i beinhard konkurranse i Milano, Jet’s Man In The Moon som ble Amerikansk champion på «no time», og Jet’s Moonlight Serenade som herjet nådeløst med engelskmennene i en kort periode, ble Best in Show på prestisjetunge Windsor og Mestvinnende Greyhound i England 2015!

Vi venter på VÅR, på å legge vekk hundefrakkene….jeg ønsker dere alle en deilig tid fremover!

Med hilsen

Lise Olesen/leder NGK

kanteen