Sommerhilsen

SOMMER, SOMMER, SOMMER….

sommerhilsen16_4

…og med varmen kommer tragediene! Vi har allerede hørt om flere tilfeller hvor hunder har måtte bøte med livet p.g.a. korttenkte (les; idiotiske) eiere! Så til alle, vær påpasselige, det skal bare ikke skje igjen! Må vi gjøre på sommerutstillinger, som det gjøres på Windsor? Der får ikke en hund oppholde seg et eneste minutt i bilene, vakter patruljerer hele dagen. Flott, men det skulle da virkelig ikke være nødvendig!

sommerhilsen16

Om sommeren er en travel utstillingssesong, så er den så mye, mye mer….greyhounddekkenet er lagt vekk, og våre 4-bente kan nyte lyse, lange dager utstrakt i gresset, turer i sval skog og sprutende moro i vannet, det er bare å glede seg…for vi har selvfølgelig beskyttet hundene mot de innpåslitne, ekle «skaumennene», og vi har alltid med en liten pille om den enda verre huggormen skulle få anledning til å bite!

sommerhilsen16_3

Så da er det er bare å prise sommeren, dere! Lykke til i jakten på trofeer, og lykke til med deilige dager hjemme, i parken, ved sjøen, på fjellet eller hvor dere enn måtte befinne dere sammen med en Greyhound, eller flere!

sommerhilsen16_2

 

GOD SOMMER!

mvh. Lise