Velkommen høst

Velkommen HØST – friskt og godt for våre Greyhounds, det er tid for lange turer i fargesprakende vakker natur!

Klubben «går sin gang», GWC-komiteen jobber intenst med neste års verdenskongress, det er intens møtevirksomhet i NLCK, styret har p.t. kun rutinemessige poster på agendaen, og vil dere kontakte oss så bruk disse adressene;

post@greyhoundklubben.com  – GWC@greyhoundklubben.no

Litt ekstra oppmerksomhet bør vies redaksjonen for GREYHOUNDEN, den består i sin helhet av «nye koster» som trenger innspill fra medlemmene, så forsøk å overraske og glede de med innlegg, bilder og annonser!

victoria.rasmussen01@gmail.com

Valgkomiteen trenger også innspill, den må nå forberede seg til generalforsamlingen’17, der det som vanlig er «ledige stillinger»! Kanskje finnes det noen blant medlemmene som har lyst til å bidra i klubbens styre/komiteer, i så tilfelle er det bare å si ifra!

gjag@online.no

Apropos medlemmer; vi er en liten klubb og vil gjerne bli større! Kjenner dere noen som har blitt ny, lykkelig eier av en Greyhound, så husk å si fra om NGK! Info får de ved å benytte vår adresse;

post@greyhoundklubben.com

Utstillingssesongen’16 er på hell, den har nok en gang resultert i at Greyhound står på «toppen av tronen» av alle raser, det er ikke mindre enn imponerende! Gratulerer til alle som har gledet seg over rosetter og titler i år, og lykke til i innspurten!

Hverdagen med våre firbente er dog de dagene det er flest av, og vi er vel enige om at hver eneste dag med en Greyhound er en solskinnsdag……!

 

God høst til alle! Mvh. Lise – leder NGK