Ny hjemmeside

SOMMEREN er like om hjørnet, gresset grønnes, blomstene spirer og gror, tykke hundedekken er lagt vekk, våre GREYHOUNDS nyter varmegradene, og dermed er utendørssesongen i gang! Teltene og campingstolene er klare for ringside, hundene skal nyte myke gressmatter i stedet for glatte betonggulv, og mest av alt gleder vi oss til vårt eget show i eplehagen på Hadeland Hotell! Jeg håper maaaange av dere kommer; først og fremst for å høre i åpen bedømmelse, og å se, raseeksperten Göran Bodegård dømmer!  Det sosiale er viktig på alle utstillinger, og akkurat i pinsehelgen har vi størst anledning til å prate sammen og å dele erfaringer vedr. rasen vår!  Vi skal i 2 hele dager til ende nyte det gode kjøkken, vi skal ta oss tid til en kopp kaffe med «debutanter», vi skal shoppe på auksjonen, vi skal ta for oss av flotte premier, vi skal hjertelig gratulere hverandre, og vi skal selvfølgelig sørge for at våre 4-bente har en deilig helg!

Jeg ønsker alle Greyhoundeiere, Show- og LC-entusiaster, en fantastisk sommer!

Med vennlig hilsen

 

 Lise/leder NGK